Google+

Stor-plads

Med en kontorplads i kontorfællesskabets åbne og lyse lokale, får du optimale rammer, der effektivt understøtter din virksomhed. Derudover er der rig mulighed for at udvide dit innovative netværk, ligesom du bliver en del af et aktivt arbejdsmiljø, hvor fællesskabet prioriteres højt.

Kontorhotel under Voxeværket.dk

På Klamsagervej 32 gør vi det let for nystartede- såvel som veletablerede virksomheder, at flytte ind og være driftsklar inden for ganske få dage. Faktisk er kontorhotellet på Klamsagervej en del af Voxeværket. Lejen på kontorhotellet indebærer alle fælles faciliteter – alt lige fra WiFI, alarm, mødelokaler, multirum, print/scan/kopi. Du slipper altså for alt det praktiske besvær, så du kan fokusere på at vækste med din virksomhed, fra den dag du indtager din kontorplads. Derudover er der rig mulighed for at opgraderer til større kontorlokaler, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Yderligere bliver du en del af et innovativt netværk, hvor du blandt andre virksomheder har en kontorplads – der er altså rig mulighed for at dele ideer, få inspiration og samarbejde med virksomheder i andre brancher. På Klamsagervej 32 tror vi nemlig på, at mangfoldighed gør os stærkere uanset alder, køn og erhverv.

Indretningen i det tidligere trykkeri byder på et godt indeklima og arbejdsmiljø med gode lydforhold, højt til loftet og stort lysindfald. Samtidigt masser af skæve og sjove detaljer og naturlige mødesteder i form af højborde samt veludstyret kopi- og printerstation.

Vælger du en fast kontorplads får du adgang 24/7 til din egen arbejdsstation med skrivebord og stol.

Lej en kontorplads hos os

På Klamsagervej 32 stræber vi endvidere efter at være et sted, hvor virksomhederne kan fokuserer på deres arbejdsopgaver, samtidig med at fælleskabet er en stor del af hverdagen. Hertil hører bl.a. at virksomheder står for fælles-morgenmad, fredags-øl og andre arrangementer. Derudover afholdes der også løbende begivenheder i form af foredrag og fredagsbarer.

Vi tilpasser selvfølgelig din kontorplads, så den passer perfekt til dine behov. Kontakt os, så finder vi frem til den optimale løsning for din virksomhed.