Google+

Multirum

På Klamsagervej 32 vil vi våge og påstå, at vi har Aarhus’ fedeste lokale, der kan anvendes til mange forskellige formål, nemlig vores multirum.

Til dagligt anvedes dette lokale, som samlingspunkt, når der skal spises frokost, drikkes kaffe eller blot til en lille hyggeligt snak. Men dette rum kan meget mere end det!

Det såkaldte multirum har nogle skønne ovenlysvinduer, som giver et helt unikt lysindfald i dagtimerne. Derudover er de rustikke rammer i rummet generelt bare med til at skabe en hel speciel stemning i lokalet. Gulvet er bevaret i det oprindelige beton-materiale, ligesom rivenettet på væggene giver en særlig effekt til rummet.

Hvad kan rummet så bruges til? Mulighederne er mange, det er blot fantasien der sætter grænser her. Oftest bliver lokalet anvendt til foredrag, workshops, netværksmøde, men også i høj grad som fotostudie.

Skal rummet anvedes til foredrag eller netværksmøder, stiller vi på Klamsagervej 32 stole til rådighed, ligesom projektor og internet naturligvis også er installeret i rummet.

Skal du i stedet bruge lokalet til at tage billeder, så er der i multirummet rig mulighed for at forvandle rummet til et fotostudie med lærred. Der er 6 meter til loftet, så med et perfekt lysindfald, højt til loftet, er der rig mulighed for at skyde nogle perfekte billeder. Så mangler du et lokale til at tage billeder i, så kig forbi eller giv et kald, så finder vi en løsning til dig.

Er du lejer i huset, er der ligeledes rig mulighed for at booke lokalet til diverse private arrangementer, eksempelvis fødselsdag.

I lokalet er der projektor med lyd, samt køkken med “bar” og et meget fleksibelt inventar.