Google+

Mødelokale

Skal du holde et møde med en kunde og mangler et mødelokaler i Aarhus? Så kan du med fordel benytte dig af vores mødelokale på Klamsagervej 32.

På Klamsagervej 32 har vi et mødelokale, som vi lejer ud til virksomheder, iværksættere, private og lignende, der ønsker et basic møderum med en kreativ atmosfære. Mødelokalet ligger tæt på køkkenet, så i pauserne er man velkommen til at spise frokosten her. Hvis det danske vejr tillader det, er det også muligt at nyde pausen på vores hyggelige terrasse.

Klamsagervej 32 ligger i Åbyhøj, men lad dig ikke skramme af dette. I bil tager det 12 minutter at kører fra Banegården til Klamsagervej 32. Derudover skal du ikke bruge tid på, at finde parkeringspladser, da vi har en stor parkeringsplads blot 20 meter fra bygningen. Vælger du derimod at hoppe på cyklen, tager dette blot et kvarter.

Så med en forholdsvis kort transporttid og en leje fra 192 kr,- pr. time og 492,- kr. pr. dag, tilbyder vi på Klamsagervej 32 nogle inspirerende omgivelser, som vil give jer selv og jeres medarbejdere/kunder en oplevelse, og formenligt nogle gode arbejdsresultater.

Rummet indeholder et bord med plads til 6 personer, men er I flere, så finder vi også ud af det. Der er 6 komfortable kontorstole og et stort arbejdsbord hertil. Derudover er der alt hvad et mødelokale bør indeholde: whiteboard, projector og papir-tavle. På samme vis er der naturligvis adgang til internettet. Her på Klamsagervej 32 er der selvfølgelig WiFi i hele huset. Koder og ligende får du/I udleveret ved booking af mødelokalet.

Ønsker du et anderledes møde kan du invitere til møde i vores campingvogn. Det er et sjovt, anderledes og afslappet miljø at afholde sit møde i.

Lyder disse omgivelser som de perfekte rammer, når du skal holde møde med dine medarbejdere eller kunder? Så skal du være velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail. Derudover er vi også altid klar på at svare på diverse former for spørgsmål, hvis der skulle være noget du undre dig over eller blot vil høre mere om.

Vi har en online kalender, hvor man booker sig ind, og her vil man også have mulighed for at se sine egne bookninger, samt ledige tider.