Google+

**UDLEJET**

Skærmbillede 2017-01-26 kl. 13.35.59

Dette kontor må være enhver lille virksomheds drøm! Egen indgang, to rummelige kontorlokaler, tavler til to-do, mindmaps, qvotes og ikke mindst en parkeringsplads lige ude foran egen indgang.

Med egen indgang lige fra parkeringspladsen og 2 store rum på hhv. 26 kvm. og 54 kvm, er dette kontor fyldt med muligheder. Kontoret kan ca. rumme 6-8 personer, afhængigt af erhverv. Hvis kontoret skal benyttes til almindeligt kontorerhverv, er der plads til ca. 8 skriveborde, reoler og lignende. Derudover er der rig mulighed for at lave et møderum eller lager i det 26 kvm. rum. Ydermere ville lokalerne også være oplagt som behandlerrum – rekvisitter i det ene lokale og mødelokale i det andet. Ligeså er mulighederne for call-center, webshop også gode – men det er kun dig og din virksomhed der sætter grænserne for, hvad dette super fede kontor kan benyttes til.

Lej et kontor hos Voxeværket Århus

Dette kontor ligger i en andel del af bygningen på Klamsagervej 32, og er ikke en del af selve kontorfællesskabet. Dvs. at din leje ikke indebærer fri afbenyttelse af fælles faciliteter i form af mødelokale og multirum, men der er rig mulighed for at booke disse, mod betaling. Dog har I stadig adgang til et køkken, hvor I kan forberede jeres frokost, hente en kop kaffe o.l. Derudover indeholder lejen også fri adgang til fibernet.

Med hvide termovinduer, gul mustensfacade og sort tagpap, præsenterer Klamsagervej 32 sig erhvervsmæssigt, klassisk og flot i et bolig/industrikvarter. Hele huset er moderniseret i ultimo 2015, og stod færdigt i 2016. Her fik hele huset en tur både inde og ude – lige fra at alle vinduer blev udskiftet til gulvet og væggene fik den store renovering, læs mere om dette her.

Endvidere er motorvejen placeret blot 600 meter fra Klamsagervej 32. Yderligere er der massere af parkingspladser tilknyttet huset, så kommer I eller jeres gæster i bil, er der altid plads lige uden for døren. Og det bedste af det hele er, at det er ganske gratis. Der er selvfølgelig også massere af plads til jeres cykler, hvis i kommer cyklende. Og skulle I komme med bus, stopper 5A lige ude på vejen, blot 5 minutter fra kontoret.

 

Leave a Reply