Google+

 

Skærmbillede 2017-01-26 kl. 12.54.22

Der er noget særligt over at bo i prægtige, historiske rammer. Netop historien er ikke til at komme udenom her på Klamsagervej 32. Dette kontor har blandt de andre i huset været et gammelt trykkeri, men efter en totalrenovering, er huset lavet om til bl.a. dette kontor.

Vi kan nu meddele, at vi har dette hjørnekontor til leje på Klamsagervej 32. Kontoret er 36 kvm., og kan rumme 3-5 personer, afhængigt af erhverv. Hvis kontoret skal benyttes til almindeligt kontor, så er der plads til ca. 5 skriveborde, reoler og hvad der ellers hører til. Det er også en mulighed at have færre skriveborde, og i stedet have et mødebord eller blot et sted, hvor I kan spise jeres frokost. Ellers er det blot jeres virksomhed der sætter grænser for, hvad dette kontor kan udvikle sig til, inden for jeres erhverv.

Kontoret ligger i den anden del af bygningen, og er ikke som sådan en del af kontorfællesskabet. Dvs. at din leje ikke indebærer afbenyttelse af fælles faciliteter i form af mødelokale og multirum, men der er rig mulighed for at booke disse, mod betaling. Dog har I stadig adgang til et køkken, hvor I kan forberede jeres frokost, ligesom lejen naturligvis indeholder fri adgang til fibernet.

Endvidere er der fra den fredelige villavej, hvor Klamsager 32 ligger, blot få minutters gang fra busstoppested, ligesom der blot er 4 km fra indre by, der er altså rig mulighed for, at cykle herud på forholdsvis kort tid. Ligeledes er der blot 600 meter til motorvejsaf/nedkørsel i Viby, hvorfor I undgår den hektiske myldretidstrafik inde i Aarhus-bymidte. Et vigtigt ellement er ligeledes, at I ikke skal bruge tid på at finde parkeringspladser, da husets areal indeholder en stor parkeringsplads, ganske gratis og blot få meter fra indgangen.

Lyder dette lokale som noget for jer, eller ønsker I en rundvisning, så kontakt os på mail eller telefon.

 

Leave a Reply