Google+

Skærmbillede 2017-01-26 kl. 13.23.26

Nogle gange er udsigten så smuk, at du næsten mister pusten – på dette kontor er den derimod med til at lette dine arbejdsopgaver.

På Klamsagervej 32 har vi fornøjelsen af, at udbyde dette attraktive, skønne og inspirerende hjørnekontor med udsigt udover Aarhus og Viby, som er smuk i dagtimerne såvel som aftentimerne. Omgivelserne taler sit tydelige sprog, og der er altså rig mulighed for at blive inspireret til sit arbejde.

Kontoret har nogle yderst lyse og rummelige rammer, hvor der er plads til ca. 2-4 personer. Der er mulighed for diverse former for erhverv i dette lokale. Alt lige fra et almindeligt kontor, hvor der er plads til ca. 4 skriveborde, reoler og andre kontorartikler. Men kontoret er også oplagt til andre former for erhverv: kiropraktor, psykolog og anden form for behandling – det er blot fantasien der sætter grænser med udsigt, område og kvm. i betragtning.

En del af Voxeværket

Kontoret ligger i den anden del af bygningen, og er ikke som sådan en del af kontorfællesskabet. Dvs. at din leje ikke indebærer afbenyttelse af fælles faciliteter i form af mødelokale og multirum, men der er rig mulighed for at booke disse, mod betaling. Dog har I stadig adgang til et køkken, hvor I kan forberede jeres frokost, ligesom lejen naturligvis indeholder fri adgang til fibernet.

Med hvide termovinduer, gul murstensfacade og flat tagpap, præsenterer Klamsagervej 32 sig erhvervsmæssigt, klassisk og flot i et bolig/industrikvarter. Hele huset blev moderniseret i ultimo 2015, og stod færdigt i 2016..

Endvidere er motorvejen placeret blot 600 meter fra Klamsagervej 32. Yderligere er der masser af parkeringspladser tilknyttet huset, så kommer I eller jeres gæster i bil, er der altid plads lige uden for døren. Og det bedste af det hele er, at det er gratis. Der er selvfølgelig også masser af plads til jeres cykler, hvis I kommer cyklende. Og skulle I komme i bus, så stopper 5A lige ude på vejen 5 minutter fra kontoret.

Se priser her

1 Comment

 1. Karina Jørgensen
  27. januar 2017

  Hej.

  Jeg er på udkig efter et lille lokale til terapi (dvs. plads til to stole, et lille bord og et par hylder) + mulighed for at leje lokale til afholdelse af workshops, foredrag m.m.
  Det ser ud til, I kunne have egnede lokaler, så kontakt mig gerne på tlf. 61719119 eller mail for aftale om fremvisning.

  Mange hilsner
  Karina

  Reply

Leave a Reply