Google+

**LEDIGT**

Skærmbillede 2017-01-26 kl. 11.54.58

Søger du et kontor, hvor du kan skabe dig en lille iværksætterbase, og måske et ønske om at vækste med din virksomhed, eller vil du måske gerne flytte dit hjemmekontor væk fra hjemmet? Det kan også være du blot har en veletableret enkeltmandsvirsomhed, der søger nye rammer? Så har vi kontoret til dig!

Dette er et lille 12 kvm. kontor, der trods størrelsen er yderst lyst, og ligeledes har en perfekt rummelig størrelse til 1-2 personer. Er du selvstændig iværksætter, og  har brug for at komme væk fra hjemmekontoret, så har disse faciliteter alt det du skal bruge. Du betaler en månedlig ydelse, og for denne får du et kontor samt fibernet og fællesfaciliteter, i form af køkken og toiletadgang. Det kan altså ikke bliver nemmere for dig og din virksomhed, at flytte ind og være driftsklar inden for ganske få dage. Derudover er det generelt bare ét kontor, hvor rummeligheden er perfekt til dig, der søger et lille kontor til dig og din virksomhed.

Klamsagervej 32 ligger placeret i et villa/industrikvarter, og er præsenteret med et erhvervsmæssigt, klassisk og flot udtryk; gul murstensfacade, hvide vinduer og sort tagpap. Huset blev moderniseret i ultimo 2015, hvor målet var at skabe et minimalistisk og rustikt udtryk, fordi det skal være jer som virksomheder, der skal være med til at skabe liv til huset.

Hvis I benytter jer af motorvejen til og fra arbejde, så ligger denne blot 600 meter fra husets adresse. I og jeres kunder der evt. skal forbi huset, undgår altså midtbyens trafik. Derudover slipper I også for at bruge unødigt tid på at finde parkeringspladser, da disse ganske gratis hører til kontorfælleskabets adresse. Yderligere er der ikke mere end 4 km fra indre by, så det er også muligt at hoppe på cyklen, og komme til og fra arbejde inden for ganske kort tid.

Lader dette kontor til at være noget for dig eller ønsker du at vide mere, evt. en rundvisning, så kontakt os.