Google+

Hvorfor flytte i kontorfællesskab

Hvorfor flytte i kontorfællesskab

På Klamsagervej 32 gør vi det let for nystartede- såvel som veletablerede virksomheder, at flytte ind og være driftsklar inden for ganske få dage. Lejen på kontorhotellet indebærer alle fælles faciliteter – alt lige fra WiFI, alarm, mødelokaler, multirum, print/scan/kopi. Du slipper altså for alt det praktiske besvær, så du kan fokusere på at vækste med din virksomhed, fra den dag du indtager din kontorplads.

Yderligere bliver du en del af et innovativt netværk, hvor du blandt andre virksomheder har en kontorplads – der er altså rig mulighed for at dele ideer, få inspiration og samarbejde med virksomheder i andre brancher. På Klamsagervej 32 tror vi nemlig på, at mangfoldighed gør os stærkere uanset alder, køn og erhverv.

På Klamsagervej 32 stræber vi endvidere efter at være et sted, hvor virksomhederne kan fokuserer på sine arbejdsopgaver, samtidig med at fælleskabet er en stor del af hverdagen. Hertil hører bl.a. at virksomheder står for fælles-morgenmad, fredags-øl og andre arrangementer. Derudover afholdes der også løbende begivenheder i form af foredrag og fredagsbarer.

Således må det siges, at man på Klamsagervej 32 bliver en del af en atmosfære, der emmer af energi og aktivitet.

Selv mener vi, at der primært er fordele forbundet med et kontorfællesskab, men af ulemper er der bl.a. at der er flere virksomheder om at dele ét mødelokale – der er dog mulighed for at booke dette. Yderligere er der en vis månedlig ydelse, som du ville have været foruden, hvis du eksempelvis havde et hjemmekontor. Ligeledes skal man kunne lide at være en del af et socialt og innovativt netværk, hvor der kan forekomme forstyrrelser og støj, der ikke har noget med dine arbejdsopgaver at gøre.

På Klamsagervej 32 er det altså din forretning der er i højsæde, men i en atmosfære, hvor diverse aktiviteter og sammenværd også vægtes højt.

Leave a Reply