Google+

Ombygning

Ombygning

I 2015 fik hele huset sig et ansigtsløft.

Kontorhotellet har tidligere været et trykkeri, hvilket har medført store restureringer. Målet var at bevare bygningens historie og det rustikke udtryk, samtidigt med det var i en minimalistisk fremtoning.

For at bevare ovenstående elementer, blev 150kvm industrigulv fjernet, og over 25 meter revner blev repareret. Efterfølgende fik gulvene en lakering, for at få et nyt og mere rustikt udtryk. Ligeledes blev størstedelen af husets gule mursten malet over med hvid maling, samlet blev der brugt over 150 liter maling til dette. Ydermere er hele bygningens vinduer blevet udskiftet til termoruder.

Hvorfor denne store renovering? Først og fremmest var der tale om en gammel industribygning, der havde brug for en kærlig hånd. Vi havde mulighed for at sætte vores eget “touch” på de rammer, som vi mente ville skabe det bedste kontorfællesskab.

Vores ønske var, at Klamsagervej 32 skulle være et sted, hvor det var menneskerne der var i fokus, og dem som skulle give energi og liv til huset. For at opnå dette ønske, er der i renoveringen primært anvendt ubehandlede og minimalistiske materialer. Dette omfatter bl.a. krydsfiner-plader som skillevægge i det åbne kontor, industrilamper i loftet samt rivenet på væggene i multirummet. Derudover har vi stort fokus på at have masser af grønne planter i huset, dels fordi de er pæne at kigge på, men også fordi det er godt for indeklimaet.

Så hvis man synes om rustikke og minimalistiske rammer, hvor det er dig og din virksomhed der skal skabe rammerne, så er Klamsagervej 32 lige noget for dig!

Hvis historien og omgivelserne vækker din interesse, eller hvis du blot har et ønske om at se stedet, skal du være velkommen til at komme forbi Klamsagervej 32. Du skal også være velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i en kontorplads eller blot ønsker en rundvisning.

1 Comment

  1. Klamsagervej 32 » Hvorfor et nyt logo
    8. december 2015

    […] forbindelse med ansigtsløftet af hele kontorfællesskabet, har vi valgt også at give vores logo et lille […]

    Reply

Leave a Reply